Tuintrend

Een normale achtertuin ombouwen tot een trendy, onderhoudsvriendelijke tuin waarin nieuwe trends zijn aangebracht. De gebruikte struikachtige bomen (Parrotia persica) geven elk seizoen een andere sfeer. In de zomer vormt de groene kruin en warm dak om in het najaar naar rood te kleuren. In de winter vormen de takken een grillig winterkarakter. De schuttingen zijn bekleed met geverfde grove schuurplanken en voorzien van weggewerkte slangverlichting achter de planken, die met een afstandbediening bediend wordt. De bomen worden verlicht vanaf de grond met prikspots. De twee soorten verlichting kunnen afzonderlijk van elkaar bediend worden om de tuin verschillende sferen te geven.

De nieuwe landelijke tuintrend wordt o.a. bruintinten. In de voortuin wordt dit vertaald met bruine pebbles (kiezels), geoliede hardhouten planken en beuken (winterbeeld). De bruintinten worden gecombineerd met het hoger gelegen plateau van grijze tegels met geparelstraalde RVS rand en strakke buxusblokken.

In de achtertuin komen de bruintinten terug in de geoliede buitenparketvloer, beukenhaag en de Cortenstalen wand. Cortenstaal beschermd zichzelf met een roestlaagje. De tuin dient nog aangekleed te worden met planten en meubels.