Vacatures

Vacature Vakbekwaam Hovenier Aanleg

Wij zijn op zoek naar een vakman voor de aanleg van onze exclusieve particuliere tuinen. TuinTotaal werkt nauw samen met de meest gerenommeerde tuinarchitectenbureaus en ontwerpers uit de regio. Je voert de volledige aanleg uit van rooien, slopen, grondwerk, straatwerk, timmerwerk, electra, beregening tot en met het inplanten, afwerken en opleveren van de tuin.
Onze kracht is dat de man, die de eerste schop in de grond steekt, ook degene is die de laatste kruimel voor de oplevering opruimt. Tijdens de uitvoering worden alle werkzaamheden door jou uitgevoerd / begeleid en regel jij de materialen en het transport geregeld. Topkwaliteit is ons handelsmerk. Kun jij dit leveren? Dan is dit de baan voor jou!

Hoveniersbedrijf TuinTotaal is een hoveniersbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in aanleg en onderhoud van particuliere tuinen, bedrijfs- en recreatieterreinen en openbaar groen. TuinTotaal is actief in de regio en voert opdrachten uit voor een zeer diverse klantenkring. Voor deze klanten realiseer jij aan de hand van het ontwerp een droomtuin. Het werk omvat de meest uiteenlopende werkzaamheden, dat vraagt soms de nodige creativiteit en is daarom nooit saai.
Tijdens de uitvoering geef je leiding aan je vaste collega. Je werkt zorgvuldig, veilig en netjes. Je houdt registraties bij over de opdracht – uitvoering en rapporteert hierover aan de uitvoerder. In overleg met de uitvoerder plan je transport en de levering van de benodigde materialen. Daarnaast heb je ook overleg met de klant. De klant kan met uiteenlopende vragen op het vakgebied bij je terecht.

Profiel
• Je beschikt over relevante vakkennis
• Je wilt droomtuinen realiseren voor onze klanten
• Je kunt zelfstandig jouw werkzaamheden uitvoeren en werkt graag samen
• Je kunt het overzicht op je werk goed bewaren, zodat je de werkzaamheden doelmatig en deskundig uitvoerd.
• Je kunt nauwkeurig werken en kunt goed plannen
• Je werkhouding is flexibel, dienstverlenend, representatief en verantwoord.
• Je hebt oog voor veiligheid.
• Je beschikt over een BE rijbewijs.
• Je beschikt over een VCA-certificaat

Aanbod
• Een uitdagende functie met een marktconform salaris.

Interesse
Solliciteer direct! Via e-mail [email protected] of telefoon 0113-271710. Ook ZZP-ers zijn van harte welkom.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

    Meer informatie

    Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

    [email protected]0113 27 17 10